8 Mayıs 2013 Çarşamba

Windows 8.1 (Blue) Haziranda Deneme Sürümü Yayınlanacak


By on 09:01

Windows 8.1'i deneyebileceğiniz tarih ve başlat menüsünün kaderi sonunda belli oldu!



Windows 8.1'in önizleme sürümü, Microsoft tarafından sonunda onaylandı. Wired Business Conference'ta konuşan Windows başkanı Julie Larson-Green, güncellemenin herkese açık önizleme sürümünün Haziran ayında yayınlanacağını doğruladı.

Windows 8'e yeni kişiselleştirme seçenekleri, yeni uygulamalar ve Windows 8 arayüzüne özel bir dosya yöneticisi getiren Windows 8.1'in (kod adı "Blue") çeşitli yapıları, şimdiye kadar defalarca sızmıştı.

Bu arada Larson-Green, Microsoft'un yeni donanımları hakkında da konuştu ve bu donanımların "birkaç hafta içinde" ortaya çıkacağını söyledi. Larson-Green'in bahsettiği "donanımın", bir süredir dedikoduları dolaşan daha küçük Windows 8'li tabletler olması muhtemel.

Başlat menüsü hakkında da konuşan Windows başkanı, menünün geri dönmeyeceğini söyledi. Bununla birlikte Larson-Green, Başlat düğmesinin geri dönüp dönmeyeceği konusuna değinmedi. Dolayısıyla üzerine tıkladığımızda bizi Windows 8'in giriş ekranına yönlendiren bir "Başlat Düğmesi" masaüstünde görme ihtimalimiz hala var.

Kılıf Merkezi - Blog Hakkında

Ağırlıklı olarak cep telefonu ve tablet sektörüyle ilgili haberleri kullanıcılarımıza ulaştırmak adına kurulmuştur. KilifMerkezi.com sitesinin blog sayfasıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder